[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vr / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip / qa] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / asp / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / wsg / wsr / x] [Settings] [Search] [Home]
Board
Settings Home
/3/ - 3DCG


Thread archived.
You cannot reply anymore.



File: whatthefuck.png (78 KB, 592x586)
78 KB
78 KB PNG
i'm a beginner at zbrush with probably less than 10 hours clocked in total trying to make some armor and can't for the life of me figure out why the FUCK my rivets won't insert flush against the surface, it's always some absurd angle. I placed a bolt down from the built in pack for comparison. please help a zbrushlet out it's really pissing me off
>>
y don't u just add them as subtools and move them into place with da gizmo, breh?
>>
>>672517
because a suit of armor has hundreds of rivets. fuck that let me place them automatically attached.
>>
File: b80.jpg (105 KB, 1440x1715)
105 KB
105 KB JPG
>not just making the base model in 3ds max then importing the model into Zbrush to use dynamesh for detailing
>>
Figured it out for anyone else with the same problem

It's saved relative to your camera position before you insertmesh and append, so if you do a top down view of what you want as a brush it should work vise versa
>>
>>672515
The angle depends on the camera orientation when you create the insert mesh brush. You should watch some tutorials and learn the basics first.



Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.