[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vr / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip / qa] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / asp / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / wsg / wsr / x] [Settings] [Search] [Home]
Board
Settings Home
/3/ - 3DCG


Thread archived.
You cannot reply anymore.



File: help me.jpg (100 KB, 1726x598)
100 KB
100 KB JPG
Need help as texture image isnt showing with the same settings. In my previous project it was working with the exact same set up, but now it does not work.
>>
File: really please help me.jpg (85 KB, 1351x621)
85 KB
85 KB JPG
here is my pevious project and withthe same seting, it is working fine.
>>
fuck off blendlet
>>
>>668503
whats the use on applying a image texture over a diffuse?


Just uv unwrap the thing, then, With your principled BSDF shader connect the image texture to the diffuse color in the shader. done.
>>
>>668506
OPs problem has nothing to do with shaders.
>>668503
Go to the scene settings and in color management make sure to set display device to srgb and color mode to filmic or something.
I fon't know the exact settings from the top of my head, but the problem lies in the color management, just play around with the settings.
>>
>>668509
OP's problem has nothing to do with color management.
>>
I'm guessing your old project used a different object that was generated with UVs and now you are using one without UVs.
>>
do you have a UV map?
>>
>>668527
thats the issue, i placed it late. thank you
>>
>>668505
:>
>>
>>668503
Q U E S T I O N S T H R E A D

It's there for a reason.



Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.