[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vr / w / wg] [i / ic] [r9k / s4s / vip / qa] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / asp / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / wsg / wsr / x] [Settings] [Home]
Board
Settings Home
/3/ - 3DCG



Thread archived.
You cannot reply anymore.



File: Desktop_180105_0505.jpg (48 KB, 941x597)
48 KB
48 KB JPG
i need some help with mixamo+blender, i have my model with textures in blender when rendered it shows that everything is working fine, when importing the .OBJ .MTL and the .PNG texture file mixamo just shows it as a glossy piece of shit pic related. i cant figure out what the problem is and any help is appreciated, im rather inexperienced with 3d as a whole too
>>
1) We have a question thread and you are not posting in it.

2) We are not your fucking help desk or hotline or whatever...

3) Even if we where helpful (which we are not, usually). Did you exhaust all possible means for you to fix the problem? Have you researched the topic, checked tutorials and the fucking manual? (No you haven't)

4) Maybe you shouldn't do something you have no knowledge about, but rather hire someone who does.




Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.