[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vr / w / wg] [i / ic] [r9k] [s4s] [vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / asp / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / wsg / wsr / x] [Settings] [Home]
Board
Settings Home
/3/ - 3DCG



Thread archived.
You cannot reply anymore.

alt


File: hands bridge error.jpg (93 KB, 1200x1200)
93 KB
93 KB JPG
Need your help with zbrush /3/
Its been hours and I dont find any solution for this -pic related- and by images :

>1 - Im using CurveBridge brush for joining the arms and hands, everything is one single polygroup and symmetry is activated.
>2 - No problems when joining the vertices, it creates the polygon mesh right
>3/4 - As you can see the mesh is created in both sides -purple-
>5 - But when I meshsmooth the union between arm and hand, it only works properly in the right side. It acts like an independent mesh in the other one.
I tried unmasking everything just in case too

Any fix for this? What Im doing wrong?
Thanks in advance
>>
>>575595
>What Im doing wrong?
Using Zbrush to correct simple low-poly issues that could be fixed easily by welding vertices or using a symmetry in any other 3D software.

Also that's not how thumbs work at all
>>
>>575595
Turn off symmetry when using the curvebridge. They don't play well together.
>>
>>575877
And do each arm at a time? Tried it and it magically works.
I also used Mirror and Weld before and CurveBridge works fine, so at these first modeling moments before posing it can help.

Thanks for the answer




Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.