[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vr / w / wg] [i / ic] [r9k] [s4s] [vip] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / asp / bant / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / wsg / wsr / x] [Settings] [Home]
Board
Settings Home
/3/ - 3DCG



Thread archived.
You cannot reply anymore.



File: sss.jpg (348 KB, 720x813)
348 KB
348 KB JPG
When I apply symmetry to my imported model in C4D, the shading and phong get fucked... no one seems to know why or how to fix it, help plox.
>>
Post a scene file and I'll look at it later.
>>
>>567574
I'ver had this happen. Turned out it was the model itself even though nothing was different in its properties etc.

Import another model in this exact project and do exactly the same and look if it happens again. We'll go from there
>>
>>567574
Have you checked if the intersection of the symmetry is opened and welding vertex together? Also make sure that all the vertex of the geometry being symetrized haven't duplicates or isolated vertex. These two mess up with the mesh and can cause this kind of behavior
>>
>>567574
>help plox
fucking summer fags
>>
Ugh c4d
>>
>>567574
Have you checked your normals? They might be mirrored incorrectly.




Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.