[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vr / w / wg] [i / ic] [r9k] [s4s] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / asp / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / wsg / wsr / x] [Settings] [Home]
Board
Settings Home
/3/ - 3DCG

[Advertise on 4chan]


Thread archived.
You cannot reply anymore.



File: Sem título.png (500 KB, 1173x715)
500 KB
500 KB PNG
So im pretty new to maya, I tried to texture this model and the texture that was supposed to be outside the model was inside instead. So I did the Normals > Reverse thing and then tried to texture it again, and its just VERY dark, almost pitch black.
>>
File: sssssssss.png (48 KB, 664x702)
48 KB
48 KB PNG
Here is this shit after I Normals> Reverse it.
>>
make your normals visible and check if they all look outwards

you could also give your model a new material and see if it´s a shader problem
>>
>>530403
im guessing after attaching a texture to your model it automatically read the alpha channel from the texture and plugged it into the transparency channel, you have to get rid of the transparency input in the shader



[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.