[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vr / w / wg] [i / ic] [r9k] [s4s] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / asp / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / wsg / wsr / x] [Settings] [Home]
Board
Settings Home
/3/ - 3DCG

[Advertise on 4chan]


Thread archived.
You cannot reply anymore.



File: random.png (817 KB, 1538x1164)
817 KB
817 KB PNG
hello /3/
so i'm having a problem here in c4d:

i've got a book in a cloner randomly flying around. i've got 10 textures randomly assigned to these clones using a multishader and random effector.
the problem is, no matter what i do the textures seem to being assigned in 'groups' instead of completly random.

pic related – as you can see they somehow always repeat nearby and out of the 10 textures there mostly are something around 4-5 pictured..

anyone know what the problem here is?

the random effector for the multishader is set to 200%, min 0%, max 100%, random


thanks so much!
>>
>>529854
Try a different seed, maybe.
>>
>>529860
that doesn't really change much, just different colors that seem to appear in "groups"..
could it have to do with cloner settings?



[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.