[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vr / w / wg] [i / ic] [r9k] [s4s] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / asp / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / wsg / wsr / x] [Settings] [Home]
Board
Settings Home
/3/ - 3DCG

[Advertise on 4chan]


Thread archived.
You cannot reply anymore.



File: fuck.jpg (263 KB, 1792x1008)
263 KB
263 KB JPG
Guys I need your help! I started removing some edgeloops and the shading on certain polygons gets fucked up. I have no smoothing groups applied, same issue if I apply smoothing groups. I got 3Ds Max standard material applied.

Also, help general thread.
>>
Are the verticies welded in those areas.
>>
Can you upload the project somewhere? Hands on would be much fadter problem solving.
>>
>>519796
Yes :/
>>519797
Ill upload the file somewhere
>>
>>519812
2013-2016 max file
http://www.mediafire.com/download/29np3s2c87w6u22/F%2Ackth%2Asn%2Agg%2Ash%2At.max
>>
Nvm, fixed it. :)
>>
>>519792
Looks like edited normals. Add a edit normals modifier, select all normals, click the reset button, collapse stack.



[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.