[a / b / c / d / e / f / g / gif / h / hr / k / m / o / p / r / s / t / u / v / vg / vr / w / wg] [i / ic] [r9k] [s4s] [cm / hm / lgbt / y] [3 / aco / adv / an / asp / biz / cgl / ck / co / diy / fa / fit / gd / hc / his / int / jp / lit / mlp / mu / n / news / out / po / pol / qst / sci / soc / sp / tg / toy / trv / tv / vp / wsg / wsr / x] [Settings] [Home]
Board
Settings Home
/3/ - 3DCG

[Advertise on 4chan]


Thread archived.
You cannot reply anymore.



File: itneverjustworks.jpg (307 KB, 1920x1080)
307 KB
307 KB JPG
I'm having a problem with spline modelling using a specific technique. I followed this video to each movement he makes.

https://youtu.be/u8F1np7ivag

Around the 1:00 to 1:30 mark is what I'm having an issue with. The cut definition he gets when finally applying the bevel from the splines. Can someone, prefereably with 3ds Max 2016, try to recreate what is in the video just so I can weed out what the issue is?
>>
File: bevel.jpg (869 KB, 2560x1399)
869 KB
869 KB JPG
You can do all that stuff in max 2012 and even lower. Splines have never changed. He seems to have all separate shapes to make panels with whereas you have it all in one shape. Is that what you mean.
>>
File: bevel2.jpg (888 KB, 2560x1399)
888 KB
888 KB JPG
There it is with and without the modifier. It's all one shape.



[Advertise on 4chan]

Delete Post: [File Only] Style:
[Disable Mobile View / Use Desktop Site]

[Enable Mobile View / Use Mobile Site]

All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective parties. Images uploaded are the responsibility of the Poster. Comments are owned by the Poster.